VÅRA TJÄNSTER

Ska du bygga nytt hus? Eller kanske renovera det gamla? Behöver du reparera bokhyllan i barnens rum? Allt detta och mer därtill kan vi stå till tjänst med. Vi utför det mesta inom snickeri, både stort och smått. Vårt team har stor erfarenhet efter flera år inom branschen.

Kvalitet och säkerhet ligger till grunden för allt vi gör, och en rad med nöjda kunder kan bekräfta detta. Vi har en känsla för detaljer och tar oss tid att utföra arbetet väl. Samtidigt så jobbar vi både snabbt och effektivt, ingen trivs ju med hantverkare i huset.

För att kunna sköta våra uppdrag på bästa sätt så ser vi till att alltid ha uppdaterade och väl underhållna maskiner och verktyg. Med oss kan du lita på att jobbet blir gjort, i tid. Kontakta oss gärna för mer information eller för en kostnadsfri offert. Vi kan alltid komma fram till en bra lösning.

Oavsett om du vill att vi ska sköta ett stort projekt eller om det bara handlar om tillfälliga reparationer så är du välkommen till oss. Vi gör ett gott dagsverke med den allra bästa servicen. Behöver du andra tjänster också så har vi bra kontakter, det är bara att fråga.