Planera i tid för den nya bebisen

Större plats med väl planerad uteplats
March 1, 2019
Se över huset innan vinterstormen börjar
May 1, 2019

Att vänta barn är en fantastisk upplevelse, ett helt nytt kapitel i livet. amtidigt så är det ett ansvar, och rätt så mycket jobb. Men redan innan barnet föds kan det vara bra att planera lite hur man ska lösa vissa frågor. Så att när det äntligen är dags att välkomna den nya familjemedlemmen så är allt färdigt.

Ganska många passar på att byta upp sin bostad när familjen börjar växa. Det är otroligt hur små varelser kan ta sådan stor plats. Ibland så kan det bästa vara att bygga till huset, kanske med ett par extra rum. Ett alternativ är att bygga på höjden, om huset har en bra grund så kan man lätt bygga till ett våningsplan. Vänd dig gärna till oss för att få förslag på vad som kan göras med just ditt hus för att få lite mer plats för bebisen.

Snickare Bromma

Om det inte är läge för tillbyggnad så kanske en omplacering av rummen kan vara i sin ordning. Vi kan justera ett hem, flytta väggar och fönster, så att  oytan utnyttjas på ett helt nytt sätt. Två stora rum kan bli tre små, till  xempel. Eller så öppnar vi upp köket och vardagsrummet, slår dem samman och gör ett stort luftigt rum. Detta kan göra det möjligt att ta lite plats och skapa ett extra rum bredvid.

Ett annat sätt som man kan skapa plats för familjen är genom att planera förvaringen i hemmet. En inbyggd garderob eller ett klädskåp som går helt upp till taket kan sluka många saker. I vissa hus kan man bygga hyllor och skåp inne i väggen, allt för att lösgöra dyrbar golvyta. Ge oss måtten på dina rum så kan vi komma upp med snillrika lösningar, som passar dina behov perfekt.

Om tomten är stor kanske ett helt nytt litet hus kan vara på sin plats. Det behövs inget bygglov om det faller inom ramarna för lagen. Detta hus kan användas som gäststuga eller kontor, vilket gör att man får mer plats inne i hemmet för det dagliga livet. Med andra ord så finns det flera bra lösningar för att skapa mer plats i huset, speciellt viktigt vid utökning av familjen. Vi tar hand om allt samman så att du kan koncentrera dig på de viktigare sakerna här i livet. De flesta hus har stora möjligheter och potential för att växa i takt med familjens behov.

Visit: Snickare Bromma