OM OSS

Vi är erfarna snickare med en känsla för hantverket. Det är roligt att bygga och reparera tycker vi, något som vi gärna gör varje dag. Trä är ett levande material och alla träslag är olika, med sina speciella egenskaper. Detta ger variation och möjlighet att utveckla nya talanger. Efter ett tag i branschen har vi ett bra grepp om det mesta relaterat till trä och kan därför ta oss an olika sorters uppdrag.

Så gott som allt som har att göra med trä är vårt arbetsområde. Men vi kanske kan hjälpa till med annat också, eftersom vårt team är väl avrundat. Kontakta oss gärna med frågor eller för att få en kostnadsfri offert. Vi kan alltid komma fram till en bra lösning och är måna om att förstå exakt vad våra kunder vill ha utfört.

Vi trivs att jobba med trä och behandla det väl, det är vår utbildning och yrke. Du kan alltid vara säker på att jobbet blir väl gjort, vi jobbar både snabbt och är noggranna utan att stöka till allt för mycket. Vare sig det är fråga om mindre uppdrag eller stora byggprojekt så tar vi det på allvar och ser till att allt utförs till punkt och pricka.